Huis kopen Costa Brava

Over Costa Brava

Costa Brava, wat ‘woeste kust’ betekent, is gelegen aan de noordoostelijke kust van Spanje. De Costa Brava is een 200 kilometer lange kuststrook van de Middellandse Zee in Catalonië. De Costa Brava is voor veel Nederlanders al jarenlang een populaire bestemming. Bekende badplaatsen zoals Blanes, Calella, Girona, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Roses en Tossa de Mar vallen allemaal onder de Costa Brava.

De Costa Brava heeft een prachtige kustlijn met een overvloed aan betoverende stranden. Van kleine, afgelegen baaien tot uitgestrekte zandstranden. Het kopen van een huis aan de Costa Brava biedt de mogelijkheid om te genieten van de ontspannen en gezonde Mediterrane levensstijl. Proef van heerlijke lokale gerechten en geniet van de beroemde wijnen uit de regio. Verken de pittoreske dorpjes en ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van Catalonië.

De Costa Brava is gunstig gelegen en ligt in de nabijheid van de internationale luchthaven van Barcelona als ook de luchthaven van Girona. De wereldstad Barcelona ligt op zo’n ongeveer 1,5 uur rijden vanaf de meeste badplaatsen aan de Costa Brava.

Wonen aan de Costa Brava

Het kopen van een huis aan de Costa Brava biedt de mogelijkheid om te genieten van de prachtige natuur, de ontspannen levensstijl en de rijke cultuur van deze betoverende regio.

Of u nu op zoek bent naar een (tweede) huis, een vakantieverblijf of een permanent toevluchtsoord, de Costa Brava biedt u alles waar de Spaanse droomm voor staat.

Bent u op zoek naar een huis aan de Costa Brava? We helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis en begeleiden u in heel het aankooptraject.

Huis kopen aan de Costa Brava?

Zorgeloos uw huis kopen aan de Costa Brava. Wij helpen u graag van A tot Z met de aankoop van uw huis.

© KoopHuisInSpanje